skip to Main Content

Label Plus, uw drukkerij voor etiketten en labels

Bij Label Plus hebben we jarenlange ervaring in het drukken van etiketten en labels. Die ervaring gebruiken we graag om u als klant te adviseren. Al sinds 1987 zijn wij gespecialiseerd in het drukken van etiketten op rol. Daarnaast kunt u ook voor alle overige labels bij ons terecht.

Label Plus is volledig ingericht op kwaliteit, snelheid en flexibiliteit. Dit is een van de belangrijkste redenen dat wij het complete productieproces in eigen beheer willen houden. We werken volgens een strakke planning en onze vakkundige medewerkers wisselen elkaar in ploegen af. Door een magazijn met een grote voorraad, een eigen wagenpark en een grote productiecapaciteit, kunnen wij uw etiketten en labels op korte termijn en persoonlijk bij u afleveren.

Voor de juiste materiaalkeuze is een goed advies onmisbaar. Kiest u voor Label Plus, dan koppelen wij u aan een vaste contactpersoon die al uw vragen kan beantwoorden. Hij neemt uw wensen op en vertelt u welk materiaal en welke belijming daar het beste bij aansluiten.

Back To Top